Alla ogillar skräppost.

Vi har genom åren sett hur mycket elände skräppost bidrar till, som proppfulla inkorgar med skräppost hos både våra och andras kunder. Det hindrar i sin tur den normala globala e-posttrafiken. Som ett resultat skapar detta även onödigt stor belastning på både våra och hela världens webbhotells e-postservrar. Detta leder också till mer onödig energikonsumtion och påverkar vår miljö negativt. Utöver detta, så påverkas även all internet-trafik i hela världen genom att den kraftigt begränsas i både hastighet och tillgänglighet för alla!

Skräpposten är alltid onödig!

Den innehåller ofta sexbrev i olika utformningar, falska orderbekräftelser med bilagor som installerar spion- och reklamprogram m.m. Listiga utpressningsförsök som lurar kunder att tro att de blivit ”hackade” eller övervakade och därför måste betala pengar till hemliga bitcoin-konton för att undvika problem. Dessutom mängder med oönskad reklam om allt möjligt, som man ej har beställt eller visat intresse för.

Äntligen skräpfri e-post 🙂

Vi kan nu glädja alla Idéplankets kunder med att det nu är slut på skräpposten i era inkorgar! Vi har numera ett nytt världsledande e-postfilter – Halon på våra e-postsystem! Det minskar mycket kraftigt skräpposten för alla våra kunder med e-post via oss.

Halon är ett av världens största och mest kraftfulla e-postfilter för webbhotell och e-posttjänster. I Sverige används det av bl.a. oss på Idéplanket, Telia (Cygate), Binero, One m.fl.

Framgångsrika tester

Under våra tester av e-postfiltret har det visat sig att testkunder minskat skräp i e-posten med över 99%! Detta resulterar i praktiken till att du inte får någon skräppost i din inkorgen längre!

Snart ingen skräppost i din inkorg!

Som kund till Idéplanket kommer ni att märka direkt när vi installerat detta på ert kundkonto. Skräpposten kommer då automatiskt minskas till minimum mot tidigare. Så bli inte orolig om du inte får skräppost framöver – DET är helt normalt numera 😉

Halon skräp-postfilter kommer att rullas ut successivt till alla våra kunder under början av juni månad 2019. Allt kommer att ske automatiskt så du som kund behöver ej göra något för att detta skall fungera och få en skräpfri inkorg. Visst låter det bra?

Ha en trevlig skräpfri e-post sommar 🙂 

Idéplanket
Webbyrå • Webbhotell • Konsult

 

Vill du också ha en inkorg utan skräppost?

Är du inte Idéplanket kund idag men vill ha din e-post fri från skräppost? I alla våra större webbpaket ingår detta skräppostfilter utan extra kostnad när du har din hemsida hos oss. Välkommen till skräpfri e-post du också!

 


Mer information och extra läsning: