Vi lever i en digital värld full av inloggningar, lösenord och viktiga uppgifter, som vi använder dagligen för både jobb och privat bruk. Du kanske även håller rätt på känsliga uppgifter åt andra, t.ex. familjen, din arbetsplats eller kunder?

Hur kan man då lagra all denna känsliga information riktigt säkert? Och dessutom alltid ha tillgång till den överallt? Den absolut bästa lösningen jag hittat, och även använt i många år både privat och på Idéplanket Webbyrå, är programmet och appen 1Password!

Säkert, säkrare, 1Password – säkra upp ditt digitala liv enkelt nu!

Säkert, säkrare, 1Password – säkra upp ditt digitala liv enkelt nu!

Det finns till de flesta vanliga plattformarna som Mac, iPhone, iPad, Windows pc och Android. Synkar säkert alla dina data krypterad. Oavsett om det är lokalt på din Mac, till dina egna servers, DropBox eller till Apples nättjänst iCloud!

1Password används dagligen av miljontals användare världen över och får ständigt 5/5 stjärnor i alla tester. Många användare tycker t.o.m. att den är oumbärlig. De kan ej förstå hur de klarade sig utan den innan – jag är klart beredd att hålla med!

 

1Password är absolut bästa sättet att hålla reda på ALL din viktiga information på ETT ställe och ALLTID tillgängligt. Dessutom väldigt säkert!

Att alltid ha med sig alla sina viktiga uppgifter i fickan (iPhone, Apple Watch) är fantastiskt smidigt. Oavsett om det rör sig om alla dina kunduppgifter, lösenord, bankkonton, kreditkorts-uppgifter eller om du bara vill ha snabb och automatiskt login till diverse webbplatser från din Mac, iPhone eller iPad. 1Password levererar verkligen – prova själv en vecka så förstår du vad jag menar!

Att du även kan använda din Apple Watch till att snabbt se dörrkoder och logins m.m. direkt på armen, är en trevlig bonus! Dessutom gör 1Password det riktigt säkert med ordentlig kryptering av alla känsliga data.

Vi har användt 1Password sedan det kom för många år sedan och är mycket nöjda med det. Helt enkelt ett ”måste-ha” program i en seriös Mac / iOS användare arsenal av program. Säkra upp ditt digitala liv och gör det enklare, glöm aldrig ett lösenord eller en viktigt uppgift igen!

Dessutom så funkar det att enkelt synka alla uppgifter mellan de olika versionerna av 1Password, så det alltid är samma information på din Mac, iPhone eller iPad (även på Windows pc och Android).

Älskad av miljoner användare världen över, alltid topprecensioner i datatidningar och dessutom 5-stjärninga recensioner av sina användare! Inte så mycket att snacka om egentligen – köp den till både din Mac och din iPhone / iPad för bästa nyttan!

Säkert, säkrare, 1Password!

 

Säkert, säkrare, 1Password – säkra upp ditt digitala liv enkelt nu!

1Password – Mac OS X version

Version 6 | Pris 519:- | Produktlänk

Fungerar till Mac och fr.o.m. version 6, så fungerar även synkningen med Apples iCloud (gratis) klockrent. Finns även för Windows pc och Android.

 

Säkert, säkrare, 1Password – säkra upp ditt digitala liv enkelt nu!

1Password – iPhone & iPad iOS version

Version 6.2 | Pris 0:- | I-appen-köp: ”Pro” för 109:- (rekommenderas starkt!) | Produktlänk

Fungerar på både iPhone, iPad & Apple Watch (Pro). Synkar automatiskt mellan alla dina enheter via iCloud, DropBox m.fl. nättjänster. Finns även till Windows pc och Android.

 

 

Säkert, säkrare, 1Password – säkra upp ditt digitala liv enkelt nu!

Säkra upp hela ditt teams digitala liv enkelt!

1Password Team (Beta)

Version Beta | 0:- (Beta) / ? Månadsavgift senare. | Produktlänk

Detta är nästa nivå och en vidareutveckling på 1Password. Den är i skrivande stund i Beta-version och kan ej köpas än, men det verkar som den kommer att släppas snart. Den gör allt vanliga 1Password gör PLUS erbjuder möjligheten att dela olika säkerhetsvalv med känslig information med andra, på ett mycket säkert sätt! T.ex. en arbetsgrupp på jobbet, gemensamma kund- eller privata projekt. Vi testar för närvarande själva betaversionen…

Under beta-perioden är denna tjänst gratis, men sedan kommer det bli ett månadsabonnemang, där program och appar för vanliga 1Password kommer att ingå för alla plattformar (Online, Mac OSX, iPhone & iPad iOS, Apple Watch OS, Windows pc & Android). Du kan signa upp dig här för att prova Betaversionen.

 

Fortfarande inte övertygad?

Kolla in nedan snabba 2 minuters video, som enkelt förklarar vad 1Password kan göra för dig i ditt dagliga liv, både privat och på jobbet – så förstår du snabbt varför du redan idag ”borde” börja använda 1Password på din Mac, iPhone, iPad och Apple Watch.