Hemsida E-handel

E-handel på din hemsida. Vi skapar säker och framgångsrik e-handel åt ditt företag,

Hemsida E-handel

Redan 1995 byggde vi vår första e-handel åt Björn Lundén Information AB (skatteinfo). Då var vi ibland de första i hela Europa! Sedan dess har vi lärt oss mycket, som gör att vi idag kan hjälpa dig att skapa en säker och framgångsrik e-handel.

WooCommerce E-handel

Tidigare byggde vi helt egna skräddarsydda E-handels-system, men idag använder vi bara WooCommerce, som är en WordPress tilläggsfunktion (plugin). Den är världens i särklass största E-handels plattform, anses även vara en av de säkraste och bäst SEO-anpassade för sökmotorer som google m.fl.

 

• Sälj vad som helst online!

E-handel med allt från fysiska produkter och digitala nerladdningar till prenumerationer, innehåll eller tidsbokningar. Du kan sälja vad som helst med WooCommerce, bara din fantasi (och plånbok) sätter gränserna.

• Ren e-handel eller komplettering till hemsidan?

Man kan välja att bygga en e-handel som är enbart ren e-handel, där hemsidan i första hand är just en butik på nätet och det är hemsidans primära funktion. Exempel på det som vi byggt är Musikpunkten Online.

Eller så kan man bygga en e-handel som är integrerad med hemsidan och kompletterar hemsidans budskap och funktioner. Precis som vi gjort här med vår egen hemsida, se vår kompletterande e-butik här. Det finns både fördelar och nackdelar med båda. Vad man väljer beror på målet med hemsidan och vi kan skapa båda.

• Störst och säkrast e-handel

WooCommerce är byggt på WordPress av de som byggde WordPress (Automattic). Därför fungerar de mycket bra tillsammans. Över 26% av världens alla hemsidor använder WordPress. Säkerheten kontrolleras regelbundet av Sucuri, som är världsledande inom nätsäkerhet, så du och dina kunder är alltid i goda händer.

• Allt du behöver på ett ställe

WooCommerce installeras som en tilläggsfunktion (plugin) till WordPress och fungerar mycket bra ihop med andra vanliga WordPress tilläggsfunktioner. Därför kan du sömlöst hantera både din hemsidas innehåll, funktioner och e-handel på ett och samma ställe via WordPress administration. Allt du behöver på ett ställe. Enkelt och smart!

Tips: Läs vår artikel om hur din hemsida blir solen i ditt digitala Universum med bland annat en bra e-handel.

• Utbyggbart e-handelssystem

Utvecklarna av WooCommerce (Automattic) håller WooCommerce litet och snabbt. Det gör att du kan lägga till dina favorit-tilläggsfunktioner som du vill till din e-handel och fortfarande fortsätta ha en snabb och säker hemsida. Idag finns mer än 400st möjliga tilläggsfunktioner för WordCommerce.

Tips: Läs mer om de Webbhotell-tjänster vi erbjuder till bland annat e-handel och andra webbpaket.

• Obegränsat + open source

Inga begränsningar. WooCommerce är helt open source, vilket betyder att du kan ändra och skräddarsy allt. P.g.a. detta så kan du lägga till obegränsat med produkter, användare och ta emot obegränsat med beställningar.

• Mobilvänlig e-handel

Woocommerce är mobilvänligt från start, men hur mobilvänligt beror ofta mycket på vad man väljer för design (WordPress tema) för sin e-handel. Men här hjälper vi er att hitta det som passar era behov bäst.

• Teknik

Vi sköter om allt det tekniska med installation, igångsättande och uppdateringar av systemet samt design och produktion av önskat innehåll.

• Snabbstart

Dessutom ingår alltid att vi skapar några produktmallar ni kan använda och enklare basutbildning inom WordPress och WooCommerce, så ni kommer igång direkt med e-handeln.

• Utbildning e-handel

Vi erbjuder även er utbildning inom både WordPress och WooCommerce e-handel.

• Automagisk bildhantering

Tillhör du dom som tycker det är jobbigt eller inte kan att anpassa bilder till din hemsida så det ser bra ut? Lugn du är inte ensam…

Nu behöver du bara välja vilken bild på en produkt etc som du vill använda, så sköter systemet resten. Den beskär bilden till lämplig storlek, proportion, format. Bilden får även ett unikt namn och beskrivning som är anpassat för bl.a. Gooogles sökmotorer (SEO).

Sist så komprimeras bilden så den blir så liten som möjligt för att din hemsida skall gå fort och sparar bilden i ditt mediabibliotek så du kan använda den till vad du vill. Allt sker ”automagiskt” utan att du behöver göra något extra för att få snygga och lätt laddade snabba bilder på din hemsida och e-handel.

INTRESSE-ANMÄLAN

Osäker på vad du behöver? Välkommen att fråga oss vad du vill om e-handel, hemsidor, webbpaket och extra tilläggsfunktioner.

Rekommenderade tilläggsfunktioner:

För att kunna hjälpa dig dels nå bättre sökmotor-resultat på bl.a. Google och dels förstå din e-handel bättre, så rekommenderar vi dig nedan tjänster och WordPress tilläggsfunktioner. Du vet väl att du köper dessa billigare via oss? Läs mer på våra informationssidor om nedan tjänster och produkter:

Eller klicka på nedan produktlänkar och lägg till dom direkt i din varukorg.