Webbpaket tilläggsfunktioner

Webbpaket tilläggs-funktioner

Alla företags hemsidor är unika med olika innehåll, funktionalitet och målgrupper. Utöka och anpassa din hemsida med tilläggs-funktioner för att konvertera fler besökare till kunder och därmed ökad försäljning.

Självklart är du alltid välkommen att kontakta oss om du vill ha hjälp att välja tilläggsfunktioner.

Webbpaket extra tilläggsfunktioner:

Utöver våra webbpaket kan du lägga till en rad bra tilläggsfunktioner till din hemsida. Nedan är några av våra vanligaste våra kunder köper till. Om du dessutom köper funktionerna via oss får du ett bättre pris än om du skulle handla dom själv online.

Idéplanket.se - Google Analytics uppkopplat

Google Analytics uppkoppling

1.250 kr / hemsida (domän)

Ett ”måste” för alla seriösa.

Vi kopplar upp din hemsida (domän) mot Google Analytics så du får MASSOR av statistik om dina besökare och bra beslutsunderlag.

ideplanket.se - Goggle-Analytics Dashboard

Monster Insights (fd Google Analytics Dashboard)

125 kr / mån

All statistik på ett ögonblick.

Se och förstå all statistik från din hemsida och Google Analytics. Snabbt och enkelt direkt i din WordPress administration. Se antal besökare, vilka dom är, populära sidor / bloggposter m.m. på 10 sekunder!

 

ideplanket.se-Yoast-SEO-Premium_w1024x1024

Yoast SEO Premium

125 kr / mån

Bättre sökresultat!

Visar dig vad sökmotorer som Google m.fl. ser och hjälper dig förbättra innehållet i din hemsida, blogg eller E-handel – så att du hamnar högre upp i sökresultaten (SEO sökmotor optimering) plus många smarta AI-verktyg. Priset är inklusive installation!

 

ideplanket.se-WPForms_w1024x1024

WP Forms Pro

125 kr / mån

Smartare hemsida med AI.

Gillar du vår dynamiska kontaktsida eller kundundersökning? De och mycket annat har vi har vi byggt med WP Forms här på Idéplankets hemsida. Skapa riktigt smarta formulär, intresse-anmälningar m.m. med lite AI (artificiell intelligens) till din hemsida och funktioner som redan  används av över en miljon hemsidor på internet!

 

ideplanket.se - WP Rocket

WP Rocket

70 kr / mån

Snabbare hemsida!

Med WP Rocket får du marknades snabbaste och enklaste sidcachnings-program som gör din hemsida blixtsnabb! Dessutom får du bättre sökresultat, mer besökare och mer försäljning!

 

ideplanket.se - SSL Säkerhet online

SSL – https://

70 kr / mån

Säkrare hemsida + bättre sökresultat!

Med SSL, Secure Socket layer (HTTPS), så skyddas allt innehåll på din domän (hemsida, e-handel, e-post m.m.) av ett krypterat säkerhetscertifikat. De säkerställer att din domän ej kan bli kapad av obehöriga och därmed klassas som osäker hemsida.

 

Vi bygger nya hemsidor med senaste webb-tekniken och WordPress, åt både stora och små företag samt organisationer. Vi älskar att skapa bra webbdesign, användargränssnitt (UI) och användarupplevelser (UX)!


Se på hemsidan som solen i ditt digitala Universum
.
Allt kretsar kring den. Har du bara en bra och uppdaterad hemsida så kan du sedan bygga vidare på den med bra innehåll för både kunder och sökmotorerna (SEO), kopplingar till sociala tjänster som Facebook, Instagram, YouTube mfl. Kanske även E-handel, E-utbildning, stöd för flera språk m.m. Det viktiga här att du skapar en hemsida som blir en central plats dit du alltid kan styra din marknadsföring och dit kunder går för att hitta allt om ert företag eller organisation, inklusive länkar till alla era sociala kanaler m.m.

Det är smart att ha allt på EN central plats som en hemsida, som är lätt att kommunicera utåt till kunder och enkel att hålla uppdaterad.
– Peter Frandsen, Internetveteran.

INTRESSE-ANMÄLAN

Osäker på vad du behöver? Välkommen att fråga vad du vill om hemsidor, webbpaket och tilläggsfunktioner.

BESTÄLL

TILLÄGGSFUNKTIONER

Beställ tilläggsfunktioner nedan i vår E-handel och utöka din hemsidas säkerhet och funktionalitet.