Webbpaket Offert

Webbpaket Offert

Om inget av våra webbpaket passar just dina behov, så är du välkommen att kontakta oss, så tar vi fram en skräddarsydd offert bara för dig!

 

Vi bygger nya hemsidor med senaste webb-tekniken och WordPress, åt både stora och små företag samt organisationer. Vi älskar att skapa bra webbdesign, användargränssnitt (UI) och användarupplevelser (UX)!


Se på hemsidan som solen i ditt digitala Universum
.
Allt kretsar kring den. Har du bara en bra och uppdaterad hemsida så kan du sedan bygga vidare på den med bra innehåll för både kunder och sökmotorerna (SEO), kopplingar till sociala tjänster som Facebook, Instagram, YouTube mfl. Kanske även E-handel, E-utbildning, stöd för flera språk m.m. Det viktiga här att du skapar en hemsida som blir en central plats dit du alltid kan styra din marknadsföring och dit kunder går för att hitta allt om ert företag eller organisation, inklusive länkar till alla era sociala kanaler m.m.

Det är smart att ha allt på EN central plats som är lätt att kommunicera utåt till kunder och enkel för er att hålla uppdaterad.
– Peter Frandsen

Framtiden…

Alla våra webbpaket är framtidssäkrade, vilket innebär att om ni vill byta upp till ett större webbpaket eller lägga till fler tilläggstjänster så går det bra.

Vi hjälper er med allt.

 

Mer information…

Att starta en hemsida innebär en hel saker och du behöver inte nödvändigtvis kunna allt, men det är bra om du förstår grunderna i alla fall. Men oroa dig inte, Idéplanket Webbyrå tar hand om allt det tekniska åt dig.

På vår blogg finns mer info och på nedan länkar kan du läsa mer om;
Köpa domänSkapa hemsidaÄndra gammal hemsidaUppdatera och underhålla en gammal hemsidaTa över en hemsidaTa bort en hemsida.

INTRESSEANMÄLAN

OFFERT

Osäker på vad du behöver? Vi bjuder på 30 minuters rådgivning till nya kunder. Välkommen att fråga vad du vill om hemsidor.

BESTÄLL

HEMSIDA OFFERT

Fyll i ett enkelt beställningsformulär för ny hemsida och sedan kontaktar vi dig med mer information om hur vi går vidare.