Webbpaket Mini

Webbpaket Mini

Allt du behöver för att komma igång på nätet. En enkel hemsida med några bilder och beskrivande text samt ett kontaktformulär kopplat till valfri e-postadress. När du bara vill finnas på nätet för att kunna hittas och kontaktas. Billigare än så här blir det inte.

 

Vi bygger nya hemsidor med senaste webb-tekniken och WordPress, åt både stora och små företag samt organisationer. Vi älskar att skapa bra webbdesign, användargränssnitt (UI) och användarupplevelser (UX)!


Se på hemsidan som solen i ditt digitala Universum
.
Allt kretsar kring den. Har du bara en bra och uppdaterad hemsida så kan du sedan bygga vidare på den med bra innehåll för både kunder och sökmotorerna (SEO), kopplingar till sociala tjänster som Facebook, Instagram, YouTube mfl. Kanske även E-handel, E-utbildning, stöd för flera språk m.m. Det viktiga här att du skapar en hemsida som blir en central plats dit du alltid kan styra din marknadsföring och dit kunder går för att hitta allt om ert företag eller organisation, inklusive länkar till alla era sociala kanaler m.m.

Det är smart att ha allt på EN central plats som är lätt att kommunicera utåt till kunder och enkel för er att hålla uppdaterad.
– Peter Frandsen

Detta ingår i webbpaket Mini:

• Hemsida

Vi bygger en hemsida innehållande 1-2 sidor (motsvarande A4) med information och bilder om ert företag och dess tjänster.

På denna hemsida kan ni ha med er logotype och företagsnamn, information om era produkter och tjänster samt er kontaktinformation. Detta webbpaket kan även användas som så kallade “landnings”- eller “kampanjsidor”.

 

• E-post

Vi kopplar en valfri e-postadress till webbpaket Hemsida Mini. Den kan anges på era kontaktuppgifter och även användas till ert Kontaktforumlär, så alla intresseanmälningar från hemsidan kommer till denna e-postadressen.

Om ni ej har en e-post eller vill ha en ny till företaget, så kan vi ordna det mot en extra kostnad.

 

• Kontaktformulär

Vi bygger ett kontaktformulär på 1 sida  (motsvarande A4) med möjlighet att hämta in intresserades kontaktinformation och svar på enklare frågor som kunden kan ha.

Ett exempel på hur detta kan se ut, är vår egen kontaktsida.

 

• Vi uppdaterar hemsidan åt er

I webbpaket Hemsida Mini underhåller, uppdaterar och ändrar vi innehållet åt er. Detta debiteras per arbetad minut och enligt gällande prislista.

Det finns möjlighet att förköpa 10h i taget och därmed få ett riktigt bra timpris på detta.

 

• Produktion av hemsida ingår!

I startavgiften för Hemsida Mini ingår produktionen av hemsidan. Vi har byggt hemsidor sedan 1994!

Allt ni behöver göra är att förse Idéplanket Webbyrå med ert material ni vill ha på hemsidan (text, bilder, kontaktinfo m.m.) digitalt, så tar vi hand om resten. Saknar ni lämpligt material så kan vi hjälpa er att ta fram det mot en extra kostnad.

• Pris

Webbpaket Hemsida Mini kostar 50 kr / månad, som debiteras årsvis i förskott. Startavgiften är 1500 kr och i den ingår produktion av hemsidan.

Vårt normala timpris för webbproduktion är 750 kr, men vid förköp av 10 timmar i taget kan priset minskas till 650 kr. Alla priser är exklusive moms.

 

• Framtiden…

Webbpaket Hemsida Mini är framtidssäkrat vilket innebär att om ni vill byta upp till ett större webbpaket eller lägga till fler tilläggstjänster så går det bra.

Vi hjälper er med allt.

 

• Mer information…

Att starta en hemsida innebär en hel saker och du behöver inte nödvändigtvis kunna allt, men det är bra om du förstår grunderna i alla fall. Men oroa dig inte, Idéplanket Webbyrå tar hand om allt det tekniska åt dig.

På vår blogg finns mer info och på nedan länkar kan du läsa mer om;
Köpa domänSkapa hemsidaÄndra gammal hemsidaUppdatera och underhålla en gammal hemsidaTa över en hemsidaTa bort en hemsida.

INTRESSEANMÄLAN

HEMSIDA?

Osäker på vad du behöver? Vi bjuder på 30 minuters rådgivning till nya kunder. Välkommen att fråga vad du vill om hemsidor.

BESTÄLL

HEMSIDA MINI – 50 kr / mån

Fyll i ett enkelt beställningsformulär för ny hemsida och sedan kontaktar vi dig med mer information om hur vi går vidare.