Hemsida Restaurang

Hemsida Restaurang

Specialanpassad hemsida och svenskutvecklat WordPress tillägg för restauranger, caféer, uteserveringar, skolmatsalar och andra som arbetar med servering av maträtter.

Skapa enkelt en Veckans Lunch meny från dator, surfplatta eller mobil. Ändra dina maträtter på A’la Carte menyn. Blogga om vad som händer på din restaurangen. Koppla till sociala medier m.m.

Bakgrund

Vi har byggt hemsidor sedan 1994 och bland annat till ett antal restauranger. Under åren har vi fått många förfrågningar om att bygga en funktion på hemsidan som visar Veckans lunch. Dessutom skulle den enkelt kunna uppdateras av restaurangens personal varje vecka, utan att man kan bygga hemsidor eller behöver anlita en webbyrå varje gång något skall ändras i Veckans lunch.

Detta resulterade i att vi 2005 byggde webbfunktionen Veckans Lunch åt Restaurang Anteps i Norrtälje. De var först ut med att testa funktionen och blev mycket nöjda med den. De har sedan dess använt sig av Veckans Lunch ända till 2018 (13 år).

Nya Veckans lunch = Hemsida Restaurang
2018 valde de att bygga om och modernisera hela hemsidan. Detta för att anpassa hemsidan till dagens moderna teknik, fräscha upp designen och dess innehåll samt för att bättre kunna bemöta sina över 60% mobila besökare.

Dessutom gjorde vi ett teknikbyte åt kunden till WordPress på deras hemsida, som gjorde att vi helt behövde bygga om funktionen Veckans Lunch från grunden. För att anpassa den för WordPress-systemet byggde vi ett helt nytt skräddarsytt WordPress tillägg (den kostnaden tog vi). Vi tog därför ett helt nytt grepp på detta och det nya WordPress tillägget vi skapade blev så mycket mer än ”bara” en funktion för Veckans lunch…

Besök gärna vår kund www.Anteps.se och se hur det ser ut och fungerar.

Översikt system – Hemsida Restaurang

Nedan är bara några av vår WordPress pluggins höjdpunkter och kortare förklaringar av dem. Kontakta oss gärna för mer information, svar på eventuella frågor och en kostnadsfri demonstration. Systemet ”Hemsida Restaurang” kan köpas i två versioner;

a) Komplett system med hemsida på vårt webbhotell som är specialanpassat för WordPress och med vår skräddarsydda plugin.

b) Endast vår skräddarsydda plugin på ert befintliga webbhotell med stöd för WordPress.

I bägge fallen sköter vi om allt det tekniska med installation, igångsättande och uppdateringar av systemet. Vi hjälper er också med skräddarsydda ändringar av innehållet efter era behov och önskemål. Dessutom ingår enklare utbildning så ni kommer igång direkt med systemet.

• Veckans Lunch

Här presenteras en veckas luncher på ett översiktligt sätt för besökaren. Går även att visa nästa veckas luncher. Finns även möjlighet att skriva ut veckans lunch, då det är vanligt att kunderna gör detta och hänger upp dem på sin arbetsplats.

För dig som administrerar hemsidan är det mycket enkelt att lägga till, ändra eller ta bort lunchrätter från din dator, surfplatta eller smartmobil. Alla veckors lunchrätter sparas så de kan återanvändas. Antingen som enskilda lunchrätter eller som hela kompletta veckor med veckans lunch.

Det finns även möjlighet att välja en hel del inställningar för vad och hur luncher, maträtter, drycker etc skall visas för besökaren. Till exempel så kan man välja om man vill visa bilder på varje lunchrätt, maträtt eller dryck.

• Menyer, maträtter och drycker

Precis som funktionen veckans lunch ovan, så går det även lika enkelt att hantera hemsidans vanliga matmenyer, maträtter och drycker på samma sätt. Du gör det enkelt från din dator, surfplatta eller smartmobil. 

• Enkel administration

Du kan enkelt redigera innehållet på din Hemsida Restaurang från din mobil, surfplatta eller dator. Superenkelt att sköta, kan du surfa på nätet så kan du sköta detta systemet.

• Automagisk bildhantering

Tillhör du dom som tycker det är jobbigt eller inte kan att anpassa bilder till din hemsida så det ser bra ut? Lugn du är inte ensam…

Nu behöver du bara välja vilken bild på en maträtt etc som du vill använda, så sköter systemet resten. Den beskär bilden till lämplig storlek, proportion, format. Sedan lägger den även på en förvald copyright-text ovanpå bilden ena hörna (så inte andra kan stjäla den). Bilden får även ett unikt namn och beskrivning som är anpassat för bl.a. Gooogles sökmotorer (SEO).

Sist så komprimeras bilden så den blir så liten som möjligt för att din hemsida skall gå fort och sparar bilden i ditt mediabibliotek så du kan använda den till vad du vill. Allt sker ”automagiskt” utan att du behöver göra något extra för att få snygga, snabba och copyright-skyddade bilder…

VI KAN HJÄLPA DIG!

Just nu bjuder vi på 20 minuters rådgivning.

Vi har byggt hemsidor och nättjänster på internet sedan 1994, vill du ha vår hjälp är det bara att kontakta oss nedan. Vi bjuder även på 20 minuters rådgivning till nya kunder. Välkommen!