WEBB TJÄNSTER


Vi hjälper dig skapa den bästa lösningen för just dina digitala behov. Just nu bjuder vi på 30 min digital rådgivning!
1989 startade vi som Sveriges första helt digitala reklambyrå. 1994 började producera hemsidor. 1995 E-handel… Vi kan producera det mesta åt dig och som vår kund får du all vår erfarenhet på köpet.
En bra hemsida med smarta och lättanvända nättjänster, är den centrala plattformen du behöver för att framgångsrikt kunna kommunicera på nätet idag. Web paket fr. 100:- / mån.
Det är lätt att gå vilse i den digitala djungeln på nätet idag! Med Facebook, twitter, youtube, instagram, linkedin, pinterest och många andra tjänster. Vi hjälper dig hitta rätt strategi för dina behov och önskemål samt din budget.
Det är en konst som tar tid att lära sig hur man får bra sökresultat på Google m.fl. sökmotorer. Vi har erfarenheten, kunskapen och verktygen. Vi hjälper dig skapa bättre SEO strategi och därmed bättre sökresultat.
Användargränssnitt (UI) och användar-upplevelse (UX) är vår stora passion! Oavsett om det gäller web, app, fysiska produkter, presentationer, reklam etc. En tjänst eller produkt kan vara hur bra som helst – men om dina användare ej förstår den – så säljer du inget! Vi kan skapa nya eller förbättra gamla UI / UX, som ökar din försäljning!
Vi skapar bra och sökvänligt (SEO) innehåll för din hemsida, blogg och dina sociala media efter dina önskemål. Lägg tid på det du är bäst på istället, så gör vi detsamma.
Mer 25% av världens alla hemsidor är gjorda med WordPress. Vi hjälper dig med allt från enkel web-produktion och utbildning – till skräddarsydda lösningar i WordPress.
Vi kan alla fastna i gamla fotspår ibland. Vi hjälper dig tänka nytt inom både digital marknadsföring och digital produktion. Nyfiken?
1995 startade vi Europas första E-handel åt Björn Lundén AB. Vi har lärt oss en hel del sedan dess. Vi bygger, underhåller, tillhandahåller (hostar) och optimerar din webbshop för bästa resultat. Du väljer själv vad du betalar…
Oavsett om du bara har en kurs, ett stort kursprogram eller en hel skolas innehåll som du vill sälja online, så kan vi hjälpa dig. Nätets bästa och enklaste att använda, utbildnings-system?
Nätets absoluta kung inom marknadsföring är Nyhetsbrev och smart hantering av E-postlistor med befintliga och potentiella kunder. Vi hjälper dig använda det på rätt sätt.
Hyr in oss per timme, dag, vecka eller projekt. Vi kan stötta din digitala produktion för web, design och annan media. Våga-prova-på-erbjudande: 500:-/h (max 5h).
Vi startade som reklambyrå 1989 och kan naturligtvis fortfarande erbjuda dessa tjänster, även om det idag mest handlar om digital marknadsföring i olika media.
Vi har stor kärlek till Apples produkter och tjänster! Vi har arbetat med dom sedan starten i Sverige 1984. Därför kan vi rådgöra inför inköp av Mac, iPads, iPhones, nätverk och tillbehör även om vi ej säljer dom. Dessutom kan vi lära dig hur du kommer igång snabbt och använder dom på bästa sätt.
Självklart ingår kunnig och erfaren kundsupport för alla våra kunder på webbhotellet. Utöver det erbjuder vi även betald IT-support för Mac och iOS miljöer.

Hur vi kan hjälpa just dig? Kontakta oss...

Alla företag är olika, har olika målsättningar, behov, budget och önskemål. Vi har jobbat med internet sedan 1994 och lärt oss en hel del… Vi hjälper dig gärna hitta rätt i den digitala djungeln med vår erfarenhet och expertis!