Ideplanket coaching

Idéplanket coaching

Först vill jag att du skall veta att jag, Peter Frandsen, inte är en certifierad livscoach, terapeut, psykolog eller läkare.

 

Peter Frandsen - Coach

Peter Frandsen

Jag har däremot gått i livets hårda och kärleksfulla skola. Jobbat hårt hela mitt liv både som anställd och egen företagare (med och utan anställda) samt har högskole-utbildning inom helt andra områden.

Har dessutom haft förmånen att resa runt i nästan hela världen, både i jobbet och privat. Upplevt en del smått otroligt magiska saker, som verkligen fått mig att ifrågasätta mitt syfte med livet här på jorden…

Det har gett mig massor med egna erfarenheter och insikter. Det är utifrån detta som jag ger dig råd och tips för att du skall komma vidare i livet. Därför är de ibland också väldigt handfasta och praktiska. Då jag vet att det ofta behövs för att komma vidare, eftersom jag själv fastnat i livet många gånger och använt mina egna råd.

 

Nej – det är inget “flum flum”, konstig religion eller sekt…
Ibland får jag frågan hur jag kan hjälpa andra människor så precist med vad de behöver, utan att vara legitimerad terapeut, psykolog eller läkare. Efter 55+ år här på jorden har jag samlat på mig så mycket kunskaper, insikter och livserfarenheter, att jag känner att jag tryggt kan hjälpa andra att komma vidare i livet när dom fastnat.

Precis som jag också fastnat så många gånger mitt livet inom olika områden, både privat och i jobbet. Jag önskar att jag då hade haft någon som mig som kunde hjälpt mig vidare. Därför erbjuder jag nu min hjälp till andra.

Effektivt arbetssätt
Jag använder mycket intuition, min stora livserfarenhet och många praktiska tillvägagångssätt för att hjälpa dig att komma vidare i livet. Du får även ett antal praktiska verktyg för att hjälpa dig vidare i vardagen. Alla människor är olika och därför anpassar jag coachingen efter just dina behov.

Rak ärlig kommunikation
Jag svänger mig inte med komplicerade ord, termer eller uttryck, utan ser till att du alltid förstår vad jag säger. Här finns inga “dumma” frågor. En viktig nyckel till att jag skall kunna hjälpa dig, är att vi är helt raka och ärliga mot varandra.

100% tystnadsplikt!
Hos mig kan du känna dig trygg i våra samtal. Allt du säger stannar mellan oss. Punkt. Inga undantag och inga ursäkter.

Lite relevant bakgrund
1999 gick jag själv mycket kraftigt in i väggen efter att drivit eget företag i över tio år med allt vad det innebär. Då fick jag pröva på allt vad vår sjukvård traditionellt erbjuder i sådana lägen. En del saker är bra men också väldigt mycket saker som ofta bara gjorde saken värre, som t.ex. långa väntetider på att få hjälp, grovt generaliserad och otillräcklig rådgivning, anvisning till tunga mediciner m.m.